Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Lejlighed til salg, Svendborg, Gambøtvej

Gambøtvej, 5700 Svendborg
  • Lejlighed til salg
  • 225 m2
  • 14.195.000 kr.
Lejlighed til salg, Svendborg, Gambøtvej
Gambøtvej, 5700 Svendborg
  • Lejlighed til salg
  • 225 m2
  • 14.195.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til salg, Svendborg, Gambøtvej

Fakta

  • 2875590
  • Lejlighed
  • 225 m2
  • 4
  • 14.195.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Lejlighed til salg i 5700 Svendborg

I Svendborg ved den naturskabte lystbådehavn, Gambøt, på Thurø, opføres ThurinerHusene – 34 enestående boliger lige ned til vandet, og med en storslået udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav.

Opfyld drømmen om et liv i vandkanten
ThurinerHusene er smagfulde og moderne boliger, der indrettes i en klassisk nordisk stil med inspiration fra havet og den omkringliggende natur. Fra boligerne har du frit udsyn til havet, himlen og årstiderne, der skifter, og du er kun ganske få kilometer fra Svendborg bymidte.

Bo her året rundt og nyd det gode liv i hverdagen, eller lad det være et fristed i ferier og weekender. Den maritime stemning i Thurøbund Marina, og den smukke beliggenhed i Svendborg samler det bedste fra både naturen, vandet og byen.

Smukt lysindfald og ugeneret havudsigt
Opholdsrummene vender mod syd og giver den bedst mulige udnyttelse af dagslyset og den storslåede udsigt. Herfra er der udgang til egen sydvendt altan eller terrasse, der har en størrelse, der gør, at den i sommerhalvåret udgør et ekstra opholdsrum i det fri. Den nordvendte ende af boligerne, ind mod den bagvedliggende skråning og de smukke gamle træer, giver plads til boligens soveværelse, bad og indgang.

Svanemærket bygggeri
ThurinerHusene opføres som Svanemærket byggeri, og boligerne lever derfor op til skrappe miljøkrav, både hvad angår materialevalg, udformning og de tekniske løsninger, der er valgt med øje for fremtidigt energiforbrug, indeklima og komfort.

Med en varierende rumfordeling og størrelser, der spænder fra ca. 90-240 m², opfylder ThurinerHusene mange typer boligdrømme for både singler, par og den lille familie. Det kan være ønsket om at flytte til noget mindre og vedligeholdelsesfrit, at bo naturskønt og bynært eller i første parket til vandet.

Du kan se mere om projektet på [xxxxx]

Information og data

Denne ejerlejlighed ligger på Gambøtvej i Svendborg. Svendborg har postnummeret 5700, og ligger i kommunen Svendborg, som ligger på Fyn. Boligen er i alt 225 m2 fordelt på 4 separate værelser. Salgsprisen er 14.195.000 kr..


Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.